Skip to content

Deze tevreden klanten gingen u voor

Nicky

Het was echt super Tanya als ondersteuning te hebben in de kraamweek. Behalve alle ondersteuning en tips en adviezen die ik goed kon gebruiken als alleenstaande moeder van mijn eerste kindje het was ook nog eens super gezellig. Mocht er ooit een tweede komen zou ik Tanya zeker weer vragen.

 

 

 

Josie

We vonden het heel prettig dat Tanya ons kwam helpen in de kraamweek. Omdat het ons 3de kindje is en wij al veerl ervaringen hebben keken we ertegen op om een kraamverzorgende over de vloer te hebben. Tanya wist hier heel goed mee om te gaan en liet ons lekker ons eigen ding doen en intussen werden we heerlijk verwend met lekkere maaltijden. Een week lang geen zorgen om het eten hoeven maken is echt ideaal. De andere 2 kinderen vonden het heel leuk om te helpen met koken en wij konden genieten en rusten met onze new born. Dankjewel Tanya en misschien tot ooit.

 

 

Happy Family

We were very happy this week with Tanya. She made it easy on us as new parents to get used to a little baby in the house. Helped us the get the rest we needed. She cooked nice diners. Gave us helpfull tips and she even helped with stuff we needed to know for when she grows up like when and how to choose a primaryschool and daycare. We couldn’t imagine a better nurse. Thank you very much for everything and good luck in the future.

 

 

 

Elize

Tanya heeft ons heel goed geholpen met de kraamzorg van ons eerste kindje. Ze heeft nuttige tips en adviezen gegeven waarbij ze ondersteunt om het op jouw manier te doen.
Ook de heerlijke ontbijtjes en extra tijd om te slapen sochtends terwijl Tanya voor de baby zorgde, waren erg fijn!

 

 

 

Saar

Tanya heeft ons goed op weg geholpen onze eerste week met z’n drietjes en ons na de kraamweek het vertrouwen gegeven dat we het ook zonder haar konden! We hebben het als een fijne balans ervaren om enerzijds tips en adviezen van haar te krijgen en anderzijds de ruimte te krijgen om als kersverse ouders zelf wat aan te kunnen klungelen.

Ons motto is vooral ‘go with the flow’ en we vonden het dan ook fijn het gevoel bij Tanya te hebben: niets moet, alles kan. Ze heeft ons ook goed geholpen met de borstvoeding. Ze is betrokken en kundig, en bovendien een gezellig persoon om een week lang bij je in huis te hebben!

 

 

 

Plaats een recensie

Back To Top